Recenzja Softonic

Pełna wersja programu na Androida, autorstwa zespołu buzzHOME.

Yahoo! Aplikacja Kisekae (wcześniej buzzHOME ) to oficjalna aplikacja domowa Yahoo , która umożliwia dostosowanie ekranu smartfona.

Ponad 20 000 różnych motywów, wszystkie za darmo.

Wszystko, co możesz wziąć!

Z pewnością znajdziesz swoje ulubione Kisekae .

Motywy są podzielone na kilka różnych kategorii. Motyw ekranu telefonu możesz zmienić na jedną z dostępnych opcji. Motywy zostały zaprojektowane tak, aby pasowały do wszystkich typów smartfonów.

Kisekae to najnowszy trend w modzie w Japonii. Jest to połączenie słów „ Kise ” i „ Kae ”, co oznacza „staromodny”. Słowo „stary” odnosi się do starego stylu, podczas gdy słowo „moda” odnosi się do nowego stylu. Styl Kisekae to połączenie tradycyjnego stylu japońskiego i stylu zachodniego. Charakteryzuje się zastosowaniem wzorzystych tkanin w stylu vintage oraz nowoczesnym minimalizmem. Jest to trend, który zyskuje popularność w Japonii, a nawet dociera do świata zachodniego.

Program jest dostępny w innych językach

Opinie użytkowników o Yahooきせかえ-壁紙 ホーム アイコン着せ替え

Czy próbowałeś Yahooきせかえ-壁紙 ホーム アイコン着せ替え? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.